Friday, 15 July 2011

Nora Danish Mahu Anak Hafaz Al-Quran?


Eh...korang dah baca MyNewsHub hari ni?Belum?Isk2..rugi korang tak baca!! Banyak topik hot hari ni.Salah satu daripadanya pasal pelakon comel,Nora Danish.

Ermm...saya agak tertarik dengan berita ini.Sebabnya?Ya,sebabnya Nora Danish mempunyai niat yang murni walaupun...erk..bukan nak mengata la kan..Tapi u all tengok sendiri la macamana personaliti pelakon ini.

Dalam berita tersebut diberitahu juga Nora akan menghantar anaknya ke sekolah Tahfiz Al-Quran,katanya banyak kelebihan menjadi seorang tahfiz termasuklah kebaikan untuk ibu bapa di akhirat.

Kak Nora,nasihat saya,perbetulkan juga diri anda.Sebab kalau dah anak ke sekolah tahfiz,dah tentu-tentu meereka akan diajar tentang aurat dan sebagainya.Tidak mustahil suatu hari nanti dia akan bertanya,"Kenapa mama tak pakai tudung?Kenapa mama boleh pakai seksi?".Ha..camno tuh..Renung2kan..

Ha,ada jugak Nora sebut,Anaknya sekarang sudah mula mengikut jejak bapanya,Jejai.Apakah??? Berita selanjutnya hanya di MyNewsHub-Nora Danish Mahu Anak Hafal Al-Quran

1 comment:

Dah baca,sila lah komen... :)