Friday, 1 July 2011

VIDEO DEDIKASI UNTUK SUAMI TERCINTA ♥♥♥

Ini adalah video yang saya buat sendiri khas untuk suami..sampai berpeluh jugakla nak buat video ni sebab takde pengalaman dalam buat-buat video ..ini pun guna "movie-maker" dan godek2 sendiri.Alhamdulillah siap gak..saya buat video ni dengan harapan lagu iringan video ni dapat disampaikan kepada suami.Saya tak reti nak lafazkan kata2 romantik..begitu juga suami saya..tapi kami dapat rasa cinta masing2 melalui hati..Apa yang paling romantik yang kami lafazkan pun adalah "I LOVE YOU"..hehe..ok la tu kan.. kata orang,cinta tak perlukan sebab... :) Ok lah..layan video ni..and komen amatlah dialu-alukan :)

video

No comments:

Post a Comment

Dah baca,sila lah komen... :)